Kereső
Partnereink
Elismeréseink
presztizs
 
Tisztelt Látogató!

Dr. Bozsó Miklós vagyok, a LIMIT Tanácsadó és Vagyonértékelő Kft. ügyvezető igazgatója. Az 1990-ben alapított cégünk munkatársai nevében szeretettel köszöntöm Önt!

A LIMIT Kft. alapító tagja az ingatlan szakmát tömörítő legnagyobb szakmai szervezetnek, a Magyar Ingatlanszövetségnek, amelynek mi látjuk el a Csongrád megyei területi képviseletét. A legrangosabb hazai ingatlanos szervezet a 20 éve piacon lévő cégem szakmai tevékenységét elismerve 2009-ben az elnökség tagjává választott.

Bízom abban, hogy segítségére tudunk lenni, akár értékbecslő üzletágunk munkatársaihoz fordul, akár ingatlanirodánkat keresi fel. Irodánkban az ingatlanokkal kapcsolatos ügyintézés teljes körű: megtalálhatja vágyott otthonát, szolgálatára állunk hiteltanácsadásban, biztosításkötésben, s felkészült ügyvédünk rendelkezésre áll a szerződések megkötésében, jogi tanácsadásban. Vállalkozásunk az ingatlan értékbecslés-tanácsadás területén a régió piacvezető vállalkozásai közé tartozik, több, mint 15 bankkal és pénzintézettel állunk kapcsolatban. Ez a szám is jelzi, hogy munkatársaink kimagasló színvonalú munkáját elismerik a pénzügyi szektorban. Ezt a kijelentésünket támasztja alá, hogy ezen a területen az elmúlt években több országos, valamint Csongrád megyei elismerést is átvehettünk.

Köszönöm megtisztelő figyelmét, s bízom abban, hogy munkatársaim az Ön szolgálatára tudnak lenni, és így személyesen is meggyőződnek a LIMIT Kft. alapelveiről: pontosság, etikusság és megbízhatóság!

Dr. Bozsó Miklós
ügyvezető igazgató

Kiemelt ajánlatok

MAISZ Ingatlankereso